Свържете се с нас: +359 88 689 91 60​

Power BI е иновативен BI инструмент, с който можете да видите важната за вас бизнес информация само с един поглед чрез интерактивни визуализации.

Днес няма значение колко данни събирате, ако не можете да извлечете бизнес ползите от тях. Тук на помощ идва Power BI, който дава възможност за анализ на данни в реално време, превръщайки ги в знание и инструмент за продажби.

С наличието на инструменти за анализ на данни в реално време, бихте могли не само да следите постоянно продажбите, но и статистиката за потребителите, които проявяват интерес към продуктите, но поради някаква причина не ги купуват. По този начин получавате навременна възможност за реакция – създаване на отстъпка, промоция, провеждане на маркетинг кампании и други.

Business Intelligence би могъл да бъде полезен не само при продажбите на продукти, но и на услуги. Добър пример за това са телекомите, където операторите могат да персонализират  офертите си спрямо потреблението на клиентите.

Можете да спечелите доверието на клиентите си, както и тяхната лоялност, като им предложите конкретни продукти и услуги, които отговарят на нуждите им в този момент.

С Power BI ще откриете отговорите на най-важните за вас въпроси като:

  • Достатъчно ефективни ли са търговците в дейностите си?
  • Колко струва придобиването и задържането на клиентите?
  • Коя от маркетинговите активности е най-ефективна?
  • и много други…

Разполагайки с актуална и точна бизнес информация, вие ще можете да взимате по-добри, по-бързи и ефективни краткосрочни и дългосрочни стратегически решения.

Категории: Uncategorized @bg