Свържете се с нас: +359 88 689 91 60​

За 14-та поредна година Power BI оглавява класацията на магическия квадрант на анализатора Gartner за предлаганите решения в сферата на бизнес интелиджънс инструментите.

Класацията включва водещите софтуерни решения за бизнес анализи в света, оценени по множество показатели в направления като инфраструктура на системата, управление на данните, анализи и визуализации, споделяне на информацията, насърчаване на сътрудничество и много други.

Microsoft предлага постоянно разширяващ се пакет от средства за бизнес анализи. Анализаторите от Gartner отбелязват, че компанията следва разумна ценова политика по отношение на своите BI решения и анализи, прилагана на всички нива – разработчици, независими дистрибутори и крайни бизнес потребители.

Microsoft Power BI е бизнес аналитично решение, което свързва голяма база от данни и осигурява важни за бизнеса интерактивни справки. Чрез платформата компаниите получават визуализации и доклади бързо и лесно, като имат възможността да ги споделят с хора от  организацията, в интернет и чрез мобилни устройства. Power BI се свързва с хиляди източници на данни, без значение дали са обикновен Microsoft Excel, набор от хибридни източници на данни на облака или на локални устройства.

Категории: Uncategorized @bg